Competitie indeling Menos 1

Het eerste elftal van Menos zal komend seizoen actief zijn in de klasse 5F. Een competitie met bekenden en een aantal nieuwe ploegen. Een mix van Brabantse en Limburgse teams.

Naast Menos zijn ook buurvereniging DWSH'18 (Sint Hubert-Wilbertoord), GVV'57 (Grave), HBV (Beers) VV Holthees Smakt, SVS uit Stevensbeek en VV Sambeek van de partij. Ook VCA uit Sint Agatha is nieuw, na eerder hun wedstrijden in de zaterdagklasse te hebben gespeeld.

Uit Limburg krijgen we tegenstand van het bekende VV Merselo, Astrantia (Middelaar) en HRC'27 uit Afferden. SVOC'01 (Oirlo-Castenray) is een oude bekende en SV Leunen en RESIA uit Wellerlooi zijn vooralsnog onbekenden voor ons.

De selectie van Menos gaat er een mooi jaar van maken. We hopen dat we u mogen terugzien bij onze wedstrijden!

Vijfde klasse F: Astrantia, DWSH’18, GVV’57, HBV, VV Holthees Smakt, HRC’27, Leunen, Menos, Merselo, RESIA, SVOC’01, SVS, Sambeek, VCA.